RIA GLOBAL FIREMAN

Dišni aparati
veljača 1, 2017
Holmatro Battery Pump SPU 16 BC (excl. battery)
veljača 1, 2017
Show all
RIA GLOBAL FIREMAN je multifunkcionalni vatrogasni alat

RIA GLOBAL FIREMAN

Kratak opis proizvoda:

RIA GLOBAL FIREMAN je multifunkcionalni vatrogasni alat koji zamjenjuje niz raznovrsnih alata kojekoriste vatrogasci pri svakodnevnim intervencijama u kojima je glavni zadatak spasiti ljudski život i njegovu imovinu.

Opis

RIA GLOBAL FIREMAN je multifunkcionalni vatrogasni alat koji zamjenjuje niz raznovrsnih alata kojekoriste vatrogasci pri svakodnevnim intervencijama u kojima je glavni zadatak spasiti ljudski život i njegovu imovinu. Ovaj inovativni alat rezultat je iskustva stjecanog tijekom 30-godišnjeg vatrogasnog djelovanja.

Osnovna zamisao i ideja koja je prethodila razvoju ovog alata bila je kako na najbrži i najbolji način reagirati u slučaju potrebe za djelovanjem vatrogasaca. Sam ključ ima mogućnost za obavljanje 30 funkcija koje se odnose na aktivnosti koje zastupljene u požarnim i tehničkim intervencijama a svojim dimenzijama i dizajnom ne predstavlja nikakvu smetnju prilikom obavljanja ostalih radnji na intervenciji.

Osim inovativnog rješenja, u ovom slučaju možemo izdvojit i vrlo moderan dizajn koji je prilagođen individualnom korištenju vatrogasca što se manifestira kroz vrlo malu težinu alata zbog čega je sam alat vrlo lagan i kompatibilan te svojim prisustvom na vatrogasnom opasaču ne predstavlja nikakvu smetnju u obavljanju bilo koje aktivnosti pri intervenciji.

U segmentu distribucije nalazi se set koji osim samog alata sadrži i nastavke koji omogućuju potpunu iskoristivost alata a to se posebice odnosi na otvaranje lifta, rampe, vratašca dimovodnih kanala te hidrantskih ormarića.

Cijeli set kompletiran je s posebno osmišljenom torbicom koja omogućava nesmetano korištenje alata a dizajnirana je na način da se nosi na vatrogasnom opasaču te je na taj način uvijek pri ruci u slučaju potrebe. Posebno izdvajamo činjenicu da je ključ izrađen od vrlo kvalitetnog materijala koji se odlikuje visokim sigurnosnim karakteristikama od kojih izdvajamo potpunu neprovodljivost električne energije, što kod drugih alata nije slučaj.

 

http://www.ria-rescue.eu